• Bestellen is sparen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Schrijf je in en ontvang 10% korting
  • Ook de maten XS en XXL
Home Vintage Inruil

Vintage Inruil

vintage-inruil

Vintage Inruil, iets voor jou?

Als je in je kast kijkt, zie je jurkjes die je nog maar zelden van het hangertje haalt. En toch lonken de jurkjes van het nieuwe seizoen!

Herkenbaar?

Dan is de Vintage Inruil van Kekke Jurkjes echt iets voor jou. Het is heel simpel: Stuur een jurkje van jezelf op naar Kekke Jurkjes, dan ontvang jij een korting van 15 euro op een jurkje uit de nieuwe collectie! Jouw eigen jurkje wordt weer in de Vintage Sale te koop aangeboden. Voor diegenen die precies dat ene jurkje nergens meer in hun maat konden vinden. Of voor vrouwen voor wie merkkleding net even iets te duur is. Met Vintage Inruil doe je dus iets goeds voor jezelf en voor een ander. Hoe mooi is dat?

Welke jurkjes kun je inruilen?

  • jurkjes van alle merken die Kekke Jurkjes verkoopt of van een merk dat past bij de jurkjes die Kekke Jurkjes verkoopt;
  • waar de originele labels met merk, maat, materiaal en wasvoorschriften nog in zitten;
  • en die schoon zijn, zonder vlekken en/of geurtjes, en die niet beschadigd, gekrompen, uitgerekt, vermaakt of hersteld zijn.

Kortom, jurkjes van een van de merken van Kekke Jurkjes (of een daar goed bij passend merk) met alle labels er nog in en die er gewoon nog prima uitzien!

Hoe werkt Vintage Inruil?

Stuur een mailtje naar info@kekkejurkjes.nl waarin je laat weten dat je een jurkje wilt inruilen. Of gebruik het contactformulier op de site. Tip: stuur een of twee foto’s mee.

Twijfel je over de voorwaarden? Aarzel dan vooral niet en neem contact op!

Verpak je jurkje in een envelop of brievenbusdoos, frankeer het pakje en stuur het op naar:

Kekke Jurkjes
Folgersterloane 72
9222 LK  Drachtstercompagnie

Graag ook even je naam, e-mailadres en telefoonnummer bijvoegen. Verzending is voor je eigen rekening en risico 

Tip: stuur meerdere jurkjes tegelijk op; je ontvangt voor elk jurkje een code twv 15 euro korting en je hebt maar één keer verzendkosten!

Vintage Inruil = 15 euro korting

Je ontvangt een e-mail met een of meerdere codes t.w.v. 15 euro korting (de code is een half jaar geldig). Je kunt één code tegelijk gebruiken, d.w.z. 15 euro korting op een een niet reeds afgeprijsd jurkje. Voer de code in bij het afrekenen van je bestelling, dan wordt het kortingsbedrag meteen verrekend. Voldoet je ingezonden jurkje echt helemaal niet aan de voorwaarden, dan ontvang je helaas geen kortingscode. Uiteraard krijg je het jurkje terug als je dat wilt. Wil je dat niet, dan wordt je jurkje geschonken aan een kledingbank, waar mensen die het financieel niet redden gratis kleding kunnen uitzoeken.

Veel shopplezier!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en verdien 10% korting
email