• Bestellen is sparen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Schrijf je in en ontvang 10% korting
  • Ook de maten XS en XXL
Home Over ons

- Over Kekke Jurkjes -

Kek, hip & retro

Kekke Jurkjes zijn origineel en draagbaar. Om je moeiteloos mooi in te voelen. Een tikkie eigenzinnig en altijd comfortabel. Slow fashion, die met oog voor mens, dier en omgeving is geproduceerd. Ook een bijpassend vestje, een mooie rok of top & meer vind je in de shop.

Kijk rustig rond

Je bent welkom in de webshop! En heb je vragen of opmerkingen, aarzel vooral niet om contact op te nemen. Pak gerust de telefoon of stuur een berichtje. Twijfel je over maat, kleuren, stof, pasvorm? Of heb je ander advies nodig? Bij Kekke Jurkjes zijn de lijnen kort en staat de ‘deur’ altijd wagenwijd open. Ik help je graag!

Kom gezellig langs

De basis van de webwinkel ligt in het mooie Friese land. Waai gezellig aan om je favoriete items te passen. Helemaal vrijblijvend uiteraard! Bel van tevoren wel even om een afspraak te maken, dat kan altijd op korte termijn. Of kom langs tijdens het Open Huis dat ik elke maand één of twee keer organiseer.

Veel shopplezier!

Oh ja, en ‘ik’ is Jacobine, oprichtster en eigenaresse van de shop. Als je belt, appt, mailt of langskomt, hoor of zie je mij 😄

Groetjes!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en verdien 10% korting
email