• Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Schrijf je in en ontvang 10% korting
  • Ook de maten XS en XXL
Home Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Mocht je bestelling onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je maximaal 28 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen, ook voor artikelen uit de Sale of de Vintage Sale.

Het werkt als volgt:

Nadat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen bedenktijd. In die tijd kun je je bestelling herroepen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@kekkejurkjes.nl waarin je laat weten welk artikel of welke artikelen je retour wilt sturen en/of welk artikel of welke artikelen je wilt ruilen. Desgewenst kun je ook gebruik maken van het ‘modelformulier herroeping‘. Vul dit formulier in en mail of verstuur het naar Kekke Jurkjes. Binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je wilt retourneren of ruilen (herroeping) moeten de desbetreffende artikelen worden teruggestuurd. Woon of werk je in de buurt, dan kun je ook altijd even langskomen om je retour af te geven (en om desgewenst andere maten te passen). Panty’s kunnen worden geretourneerd in de originele, ongeopende verpakking.

Als je wilt ruilen, hoef je het bestelproces niet nogmaals te doorlopen. Je hoeft niet opnieuw te betalen. Bij prijsverschil krijg je het teveel betaalde teruggestort of wordt je gevraagd het meerdere over te maken. Je eerste betaling blijft gewoon staan en wij sturen je het ruilartikel gratis toe.

Uiteraard moeten de artikelen die je terugstuurt in goede en nette staat verkeren. Anders kunnen we je retourzending helaas niet accepteren. Zorg er dus voor dat de artikelen schoon, fris, ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en niet vervormd, vermaakt of hersteld zijn en dat alle aangehechte labels en kaartjes er nog aan zitten. Maak gebruik van de originele verpakking of een andere, stevige verpakking.

De keuze voor het gebruik van papier in plaats van plastic, en ongebleekt in plaats van gebleekt karton, is een bewuste. En als de doos na retour nog intact is, wordt ie hergebruikt. Daarom zou het heel fijn zijn als je niet op de doos zou willen schrijven en niet meer plakband/tape zou willen gebruiken dan nodig. Alvast bedankt!

Verstuur je retourzending, onder vermelding van het bestelnummer, naar het retouradres: Kekke Jurkjes, Parksterreed 8, 9233 LS, Boelenslaan.

Verzending van je retour is voor jouw eigen rekening en risico.

 

NIET GOED GELD TERUG

Binnen 7 dagen nadat Kekke Jurkjes je retourzending in goede orde heeft ontvangen en heeft geaccepteerd, ontvang je het bedrag dat je voor je bestelling hebt betaald terug.

Heb je bij je bestelling een cadeaubon verzilverd of een kortingscode ingevoerd? Dan ben je dat voordeel niet kwijt. Laat het even weten, dan sturen we je per e-mail gewoon een nieuwe cadeaubon of kortingscode toe.

Je ontvangt ook de verzendkosten die je hebt betaald terug. Retourneer je slechts een gedeelte van je bestelling, waardoor het totale aankoopbedrag lager wordt dan 90 euro, dan ontvang je het aankoopbedrag van het geretourneerde deel van je bestelling terug, onder aftrek van de verzendkosten.

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en verdien 10% korting
email
error: Content is protected !!