• Bestellen is sparen
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Schrijf je in en ontvang 10% korting
  • Ook de maten XS en XXL
Home Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Wanneer je bestelling onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoet, heb je maximaal 14 dagen de tijd om je retour aan te melden (wettelijke bedenktijd). Na aanmelding heb je nog eens maximaal 14 dagen om je bestelling daadwerkelijk terug te sturen. Dit geldt ook voor artikelen uit de Sale of de Vintage Sale. 

bedenktijd

Nadat je je bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen bedenktijd. In die tijd kun je je bestelling herroepen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@kekkejurkjes.nl waarin je laat weten welk artikel of welke artikelen je retour wilt sturen en/of welk artikel of welke artikelen je wilt ruilen. Vermeld altijd het bestelnummer! Desgewenst kun je gebruik maken van het ‘modelformulier herroeping‘. Vul dit formulier in en mail of verstuur het naar Kekke Jurkjes. Wil je je retour langsbrengen? Laat het weten, dan maken we een afspraak.

Wordt de bezorging van je bestelling op jouw eigen verzoek uitgesteld, dan gaat de termijn voor melding van retour/ruiling in op de dag na de besteldatum.

retourneren

Verzend je retour binnen 14 dagen nadat je hebt laten weten dat je wilt terugsturen.

Uiteraard dienen de artikelen die je terugstuurt in goede staat te verkeren. Anders wordt je retourzending niet geaccepteerd. Zorg er dus voor dat de artikelen schoon, fris, ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en niet vervormd, vermaakt of hersteld zijn en dat alle labels en kaartjes er nog aan zitten. Maak bij voorkeur gebruik van de originele verpakking.

LET OP: Panty’s, Outlet en Vintage Sale kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Verzending van je retour is voor jouw eigen rekening en risico.

ruilen

Voor ruiling geldt hezelfde als voor retour.

Bestel de gewenste nieuwe artikelen weer via de webshop.

retouradres

Verstuur je retourzending, onder vermelding van het bestelnummer, naar het retouradres:

Kekke Jurkjes

Folgersterloane 72

9222 LK  DRACHTSTERCOMPAGNIE

verpakking

De keuze voor ongebleekt papier in plaats van plastic is een bewuste. En is de doos na retour nog intact, dan wordt deze hergebruikt. Het vriendelijke verzoek is dan ook om niet onnodig veel plakband/tape te gebruiken, en om niet op de doos te schrijven. Als je op het label jouw eigen adres doorstreept en het adres van Kekke Jurkjes in de linker bovenhoek markeert door daar een streep onder te zetten of dit te omcirkelen (helemaal duidelijk: met pijltje en ‘retour afzender’), is dat voor de postbode of pakketbezorger voldoende.

Alvast bedankt!

niet goed, geld terug

Binnen 7 dagen nadat Kekke Jurkjes je retourzending in goede orde heeft ontvangen, en heeft geaccepteerd, ontvang je het bedrag dat je voor je bestelling hebt betaald terug.

korting

Heb je bij je bestelling een cadeaubon verzilverd of een kortingscode ingevoerd? Dan ben je dat voordeel niet kwijt. Laat het even weten, dan krijg je per e-mail een nieuwe cadeaubon of kortingscode toegestuurd.

betaalde verzendkosten

Stuur je jouw gehele bestelling retour, en heb je verzendkosten betaald voor de heenzending, dan ontvang je ook die betaalde verzendkosten terug. Retourneer je slechts een gedeelte van je bestelling, dan ontvang je het aankoopbedrag van het geretourneerde deel van je bestelling terug; is dat aankoopbedrag na retour lager dan 75 euro, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Retourkosten zijn altijd voor rekening van de klant.

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en verdien 10% korting
email