• Bestellen is sparen
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Schrijf je in en ontvang 10% korting
  • Ook de maten XS en XXL
Home Blog Rokje vergeten!

Rokje vergeten!

blog-rokje-vergeten
De juiste jurk doet iets voor je. Heel fijn is dat! Belangrijk is wel dat de lengte goed bij je past. Jaren geleden riep mijn zus eens tegen me: “Heel leuk, maar je bent je rokje vergeten!“.

Toen vond ik dat onzin, en helemaal niet grappig! Ik was dertig dus dat korte jurkje stond me prima, dacht ik. Nu, ruim twintig jaar verder, kan ik er om lachen en denk ik dat ze gelijk had.

De lengte van een jurkje is echt een dingetje, heb ik gemerkt. Ik word er regelmatig over gebeld. Om het nog eens na te meten. Of om te overleggen. Het is natuurlijk ook heel teleurstellend als je jurkje net even teveel dijbeen laat zien. Terwijl het verder prachtig staat.

Bij inkoop let ik goed op de lengte van de jurkjes. Soms zijn er twee lengtes verkrijgbaar. Het is een beetje afhankelijk van het model, maar negen van de tien keer kies ik dan de langere lengte. Nederlandse vrouwen zijn over het algemeen best groot. Maar ook als je niet lang bent, kan een jurkje net op of iets over de knie heel elegant staan. En korter (laten ;-)) maken is altijd nog een optie.

De lengte van een jurkje kan het beeld maken of breken. Daarom vind je bij Kekke Jurkjes voor alle maten altijd (o.a.) de lengte vermeld. Twijfel je toch, aarzel dan niet, en bel of stuur me een berichtje.

Ben je benieuwd naar jurkjes met een meer dan gemiddelde lengte? Bekijk dan eens de jurk Linda garden black van Ich Jane, Lesly butterfly leaf van Bakery Ladies, Maxi cobalt blue flowers van Mooi Vrolijk, Midi leaf van Tranquillo of Midi flowers emerald van ZILCH, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom, keuze genoeg…

Have fun!

Groetjes,

Jacobine