• Bestellen is sparen
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Schrijf je in en ontvang 10% korting
  • Ook de maten XS en XXL
Home Blog Rokjesdag

Rokjesdag

blog-rokjesdag
Heb jij dat ook? Dat je héél af en toe zin hebt in een andere outfit dan een jurkje?  

Op een ‘zondag-er-hoeft-lekker-niks-dag’ voldoet mijn oude joggingbroek dan helemaal prima. Maar moet ik op zo’n dag nog van alles, dan kies ik toch voor een jurkje. Omdat ik er nu eenmaal heel veel in mijn kast heb hangen. Maar ook omdat je met een mooi vestje van een jurkje in een handomdraai een comfortabel en prachtig setje kunt maken: een rokje met top!

De bamboe vestjes van ZILCH lenen zich daar perfect voor. Vooral de vestjes met een ronde hals. Het bamboe vestje sunset op de jurk Wrap flowers groen van IEZ is bijvoorbeeld een geweldig setje. Al verschillende klanten die bij me kwamen passen, werden op slag verliefd op deze combinatie! Een iets minder frivole, maar zeker niet minder mooie combinatie is die van dit vestje met de jurk Florette van LE PEP.

IEZ-jurk-Wrap-flowers-groen-ZILCH-bamboe-vestje-ronde-hals-sunset          IEZ-jurk-Wrap-flowers-groen-ZILCH-bamboe-vestje-ronde-hals-sunset          LE-PEP-jurk-Florette-ZILCH-bamboe-vestje-ronde-hals-sunset

Het bamboe vestje met ronde hals in de kleur rood biedt helemaal eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Het staat bijvoorbeeld geweldig op het jurkje Singlet rose turquoise van Lalamour. En ook weer leuk op de jurk Wrap flowers groen van IEZ. Voor een ton-sur-ton-combi bijvoorbeeld op de jurk Loretta waves chilli van TRANQUILLO.

Lalamour-jurk-Singlet-turquoise-ZILCH-bamboe-vestje-ronde-hals-rood          IEZ-jurk-Wrap-flowers-groen-ZILCH-bamboe-vestje-ronde-hals-rood          TRANQUILLO-jurk-Loretta-waves-ZILCH-bamboe-vestje-ronde-hals-rood

Zo kun je met je jurkjes en één of twee vestjes heel veel fijne setjes creëren. Ik draag de knoopjes graag dicht, maar net zo leuk is het natuurlijk als je maar één of een paar knoopjes dichtdoet. Laatste voordeel… ben je, net als ik, een koukleum, dan heb je met dit soort combinaties een heerlijk extra laagje aan.

Hopelijk ga je zo nog meer genieten van (je) jurkjes!

Groetjes,

Jacobine

 
error: Content is protected !!